Zv/ drejtori i Agjencisë për mbështetje financiare të bujqësisë dhe zhvillimit rural, Abdulselam Selami, ka njoftuar se edhe zyrtarisht kanë filluar punimet për rugēn Koliçan i epërm- Uji i Kuq.
Projekt i finansuar nga Agjencia për mbështetje finansiare ne bujqësi dhe zhvillim rual dhe Komuna e Studeniçanit
Vlera e projektit 1️⃣5️⃣milion denarë-thotë Selami.