Kryetari i Federatës së Futbollit të Maqedonisë, Muhame Sejdini bën të ditur se

FFM dorëzoi auto-ambulancat në pronësi të përhershme për Spitalin e qytetit të Shkupit?

? Thjesht, ky është momenti dhe koha kur të gjithëve na kujton se shëndeti i njerëzve është më i rëndësishëm së gjithçka.” – thotë Sejdini