Vitin e kaluar, Samsung prezantoi Samsung Galaxy Book Flex, i cili erdhi në të dy variantet 13 dhe 15-inç.

Sot, para fillimit të CES, kompania ka njoftuar një anëtar të ri, me sa duket me kosto më të ulët të kësaj linje, Galaxy Book Flex α.

Kjo pajisje e re ndan shumë me origjinalin, me një faktor forme të konvertueshme, një ekran të ndjeshëm në prekje Full HD QLED 13.3 inç dhe procesorë të gjeneratës së 10-të Intel.

Ekrani gjithashtu mbështet një stil aktiv, ashtu si në modelin paraprak, por nuk vjen me një S Pen.

Konfigurimet e magazinës janë gjithashtu të njëjta, me hapësirë ruajtje deri në 1TB SSD.

Dallimet fillojnë në sasinë e RAM, i cili rritet në 12 GB në Flex α, në vend të 16 GB në Flex origjinal.

Procesorët gjithashtu duket se nuk janë saktësisht të njëjtë, pasi pajisja ka vetëm Intel UHD Graphics.

Samsung Galaxy Book Flex α do të jetë në dispozicion në Shtetet e Bashkuara në gjysmën e parë të vitit, duke filluar me çmim nga 829,99 dollarë.