Hetuesit nga Prokuroria për Krimi të Organizuar po grumbullojnë dokumentacion financiar në Prokurorinë Speciale Publike.

Fillimisht dhe jozyrtarisht me interes janë bonuset e larta që ish-prokurorët specialë kanë marrë për të mos zbuluar përmbajtjen nga materialet e përgjuara.

Përndryshe, përmes platformës “Financa të Hapura”; publiku mësoi se prokurorët kishin marrë dhjetëra mijëra euro në vit, për diskrecion dhe për mos zbulimin e materialeve komprometuese nga bisedat e përgjuara.