Në Komunën e Çairit, tashmë ka disa ditë që në disa lagje nuk funksionon aspak ndriçimi publik.

Sot në rjeter sociale ka pasur disa reagime ndaj Komunës së Çairit, ku qytetar të ndryshëm kanë reaguar duke postuar disa fotografi nga lagjet e tyre ku nuk punon ndriçimi publik.

Pasi këti reagimi antarë të ekipit tonë dolën në teren dhe e konfirmuan se ne disa lagje nuk funksionon aspak ndriçimi publik.

Ne si medium kërkojm që nga kryetari i Komunës së Çairit z.Visar Ganiu të mer masa për riparimin apo aktivizimin e ndriçimit publik në këto adresa-

Emin Duraku,Dobri Daskalov,Pavle Ilic,Arhepiskop Dositej