Ndjehem jashtzakonisht mirë që sot po promovojmë edhe një punë tjetër të mbaruar nga ajo që paraprakisht kemi premtuar.
Rrethrrotullim i ri në rrugën “Arhiepiskop Dositej” , në lagjen Çair i Vjetër.
I cili projekt do të mundësojë qarkullim më të lehtë dhe më të sigurtë për qytetarët në komunikacion.

Le ta gëzojmë bashkë, dhe padyshim që vijojmë tutje me rrethrrotullime të reja në lokacione tjera !