Kandidati shqiptar për Kryeministër Naser Zyberi, SOT( e Enjte,
25.06.2020) ishte i pranishem ne disa vende në Çarshine e vjetër te Shkupit me disa te rrinje duke vizituar disa lokale dhe duke takuar qytetaret ne Çarshin e Shkupit

Rinia e Bashkimit Demokratik për Integrim në Çair, nga Çarshia e Shkupit në mënyrë simbolike ka filluar fushatën parazgjedhore për Zgjedhjet e 15 Korrikut. Në një aktivitet të shkëlqyer konform masave kundër pandemisë, Rinia e Çairit dha porosi të fuqishme për përkrahjen e idesë së Liderit të BDI, z. Ali Ahmeti për Kryeministrin e parë Shqiptar, kumtuan nga dega e BDI në Çair