Kafeteria në Strumicë e mbushur përplot me vizitorë edhe përkundër ndalesës

Portali “Lider” sot publikoi disa foto që tregojnë se terasa verore e “Villa Park” në Strumicë është e mbushur përplot me njerëz, dhe siç thuhet, pronari i restorantit dyshohet se është i afërm i familjes së liderit të LSDM-së, Zoran Zaev.