Dikujt di ti mjaftonte te shihej ne pasqyre dhe do te bindej se djalli,megjithate,egziston ka shperdnare nje fotograri ne profilin e tij Muhamed Zekiri a thua eshte valle nje selam per Blerim Bexhetin