Sot, kisha kënaqësinë të pres për vizitë, ish Kryeministrin e Kosovës, njëherit dhe mikun tim z.Ramush Haradinaj. Në një takim krejt joformal dhe miqësorë, me të cilin vizituam Çarshinë e Vjetër të Shkupit, si një ndër pjesët më tradicionale dhe vendin i cili reflekton pasurinë tonë kulturore e turistike.
Vizituam bashkë edhe Sheshin Skëndërbeu, qëndruam për ca momente para MOZAIKUT, në të cilin i gjejmë të gravuara personalitetet më të shquara të kombit. Në mesin e tyre edhe komandant Luan Haradinaj.
Me emocion dhe krenari, si sot qëndrojmë gjithmonë të përulur para veprës së tyre të madhe kombëtare!