Kolona të gjata në kufirin e Bllacës deri në 2 km Qytetarët po ankohen nga pritjet e shumta qe po ndodhin ne kete pikalim,sipas informatve jo zyrtare nga SHSH thone se jane ndruar disa Shefa te ndrimeve dhe po i malltretojne qytetaret qe jan duke kaluar per ne Kosove.