Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, në dhjetë ditët e para të muajit janar, do të vizitoj Turqinë, njoftoi zëdhënësi i tij, Dmitrij Peskov.

Në njërën prej bisedave të fundit telefonike mes presidentëve të Rusisë dhe Turqisë, Vladimir Putin dhe Rexhep Taip Erdogan, është biseduar edhe për këtë vizitë.

Deri atëherë në Turqi, pritet të jetë gati pjesa tokësore e “Rrjedhës turke”.