Është publikuar kënga këngëtarit francez, Maitre Gims me këngëtaren shqiptare Dhurata Dora dhe Dj Assad.

Këna ka titullin “Te quiero” dhe është pjesë e albumit më të ri të Gims.

Ndërsa Maitre Gims është njëri ndër artistët më të njohur e më të dashru francez, i cili numëron hitet si: “Est-ce que tu m’aimes ?”, “J’me tire” e “Bella”.