Ai më 14 qershor pas një zënke verbale dhe fizike me një të afërm të tij, me thikë kishte shkuar në shtëpinë e familjarit. Kur familjari e kishte parë edhe ai kishte marrë thikë që të mbrohet pas çka kishte pasur zënkë. Me qëllim që t’i ndajë kishte ndërhyrë bashkëshortja pas çka i akuzuari duke lëkundur thikën e kishte vrarë duke i shkaktuar plagë në gjoks dhe zemër.  Pastaj i akuzuari me paramendim kishte tentuar që ta privojë nga liria edhe të afërmin duke i shkaktuar dy plagë sipërfaqësore në pjesën e gjoksit dhe një plagë në stomak pas çka e kishte gjuajtur thikën në kopshtin e shtëpisë dhe ishte larguar.

Prokuroria Themelore Publike ngriti akuzë kundër një shkupjani nga Shuto Orizarja për vrasje dhe tentim për vrasje.

Ai më 14 qershor pas një zënke verbale dhe fizike me një të afërm të tij, me thikë kishte shkuar në shtëpinë e familjarit. Kur familjari e kishte parë edhe ai kishte marrë thikë që të mbrohet pas çka kishte pasur zënkë. Me qëllim që t’i ndajë kishte ndërhyrë bashkëshortja pas çka i akuzuari duke lëkundur thikën e kishte vrarë duke i shkaktuar plagë në gjoks dhe zemër.  Pastaj i akuzuari me paramendim kishte tentuar që ta privojë nga liria edhe të afërmin duke i shkaktuar dy plagë sipërfaqësore në pjesën e gjoksit dhe një plagë në stomak pas çka e kishte gjuajtur thikën në kopshtin e shtëpisë dhe ishte larguar.