Koalicioni LR-PDSH- ALTERNATIVA që në fillimet e saj duket koalicion joserioz.

Në postimin e fundit të Afrim Gashit shifet qartë se si grupi i Selës Faruk Avdiu që ishte kandidat për kryetar komune në Komunën e Cairit është rreshtuar ka fundi dhe jo i buzëqeshur,po ashtu ne fotografi shifet dhe djali i Adnan Abis i cili po ashtu favorizon Turqit.

Ky kualicon sipas nesh është tepër i rezikshëm për Shqiptarët bashkimi i 2grupacioneve PRO TURK për shpërndarjen e Shqiptarëve në Maqedoni./SHSH