Edhe pak orë na ndajnë nga ndeshja në Ligën e Kombeve mes Maqedonisë së Veriut dhe Kosovës e vlefvshme për kualifikim në kampionatin europian vitin e ardhshëm.

Futbollisti shqiptarë në reprezentacionin e Maqedonisë, Enis Bardhi në rrjetet sociale ka postuar një fotografi me bashkëlojtarët e tij me mbishkrimin “GAMEDAY”.

Por edhe ndaj kësaj fotoje nuk ka munguar gjuha e urrejtjes nga pala maqedonase. Një person me emrin Hristi Dimkar i ka komentuar Enis Bardhit me “Shqiptar i mirë shqiptar i vdekur”.

MPB dje permes një kumtese me shkrim ka bërë të ditur se ka ndërmarrë gjithë masat e duhura që kjo ndeshje të kalon pa incidente si brenda fushës ashtu dhe jashtë. Por MPB me urgjencë duhet të ndërmerr masa ndaj personit në fjalë që ka fyer Enis Bardhin, futbollistin më të mirë që ka reprezentacioni i Maqedonisë së Veriut.