Aktualisht po zhvillohen punimet për rekonstruimin e rrjetit të kanalizimit në lagjen “Teneqe Mahallë”, në rrugët “5” dhe “7”!

Vizitova punëtorët dhe qytetarët e kësaj lagje, sepse nevojat e tyre bashkë me punën që po bëhet , kanë rëndësi të madhe për ne.

??

Image may contain: 3 people, people standing and outdoor
Image may contain: 1 person, outdoor
Image may contain: one or more people, outdoor and water
Image may contain: one or more people, tree, snow and outdoor