Fiorentina dhe Milani barazuan mbrëmjen e djeshme 1-1 në një sfidë që pati kontestime të shumta në lidhje me arbitrimin.

Futbollisti i Milanit, Ante Rebiç  zgjodhi një mënyrë epike për të ironizuar vendimet e arbitrit Kalvarese.

Pas një goditje dënimi të akorduar nga gjyqtari, Rebiç shkon e përqafon në mënyrë ironike Kalvaresen, teksa më pas kur ai kthen kurrizin fillon të duar trokasë me ironi për vendimin e arbitrit.

Pikërisht, ky episod i ndodhur në fundin  ndeshjes, ka filluar të bëjë xhiron në internet…

Giuseppe Scuticchio@Mr_goodtravel

Ante Rebic ti amo!

View image on Twitter
See Giuseppe Scuticchio’s other Tweets