Në rrjetet sociale në facebook plas sheri nëpër comente mes Këshilltarit të Zoran Zaev Ali Jusufi dhe Mukit

Muhamed Zekiri nga LSDM në një postim në Facebook tha se marrëveshja u nënshkrua nga Oliver Spasovski dhe homologu serb Neboshja Stefanoviq, duke shtuar se edhe kufiri Bellanoc-Stanciq deri tani do të hapej po të mos ishte zv/kryeministri për fotografime