Shqipërinë mëngjesin e sotëm përsëri e ka lëkundur një tërmet me magnitudë prej 3,4 ballë sipas shkallës së Rihterit.

Sipas të dhënave të Qendrës evropiane për monitorim dhe raportim të tërmeteve, ky është tërmeti i dhjetë që goditi Shqipërinë në 70 orët e kaluara.

Tani për tani nuk ka të dhëna të sakta për epiqendrën e tërmetit, a as në çfarë thellësie ka qenë.