Përderisa Kryetari i Komunes se Cairit Visar Ganiu me dhimbje por gjithmonë krenarë për atdhedashurinë e dëshmuar,kujton 19 vjetorin e masakrës së Lubotenit dhe aktivitetet përkujtimore të 12 Gushtit i përmbyllëm me homazhet në fshatin Hotël.Afrim Gashi takon Zaevin në Bihacka.