“Any Little Thing” është titulli i këngës më të re, në të cilën Noizy ka ardhur në bashkëpunim.

Për realizimin e këtij projekti, reperi nga Shqipëria ka bashkëpunuar me Term, Rvchet dhe Ay Em, ndërsa kënga është kompletuar edhe me videoklip.

Pjesëmarrësit në këtë këngë, Term dhe Rvchet, janë producentë të projektit të ri muzikor.

Ndërsa për kompletimin nga ana vizuale është kujdesur Mario Shoots që e ka xhiruar vidoeklipin.

Kënga është pëlqyer që në ditën e parë të publikimit, pasi tashmë ka kaluar shifrën prej gjysmë milion shikimesh në YouTube.