Pasi ka kuptuar se te Alternativa e unazave paratë derdhen si lumë lakmitari i babëzitur Stela, ka vrapuar drejt tyre për të lidhur koalicionin e qelbësirave mes Aleancës së tij dhe Alternativës mafioze.
Ai javën e kaluar ka refuzuar me Afrimllarin një koalicion tripalësh pasi zotërinjtë e unazave refuzuan kategorikisht një koalicion mes tri partive duke përjashtuar lëvizjen Besa.

Megjithatë shqiptarët nuk kanë çfarë presin nga këto parti mafiozësh që në këto tri dekada kanë parë interesat e tyre dhe jo të popullit.
Ndaj, shqiptarët duhet të ndërgjegjësohen se nuk kanë çfarë votojnë më 12 prill.
Aleanca mes qelbësirave të pushtetit me aleancistët e pijanecit të pangopur Stela do t’u zhgënjejnë sërish, ndaj mos shkoni të votoni se do të mashtroheni sërish si në këto tridhjetë vjetë të vendosjes së shkërdhatokracisë mbi shqiptarët!

Nga #MedaiShaholli