Pas reagimit tonë ndaj komunës së Çair-it se në disa lagje të Çairit nuk kishte ndricim publik,komuna Çair reagoj ndaj kësaj dhe menjëher i riparoj shtyllat elektrike nëpër lagjet për të cilët ne raportuam se ndricimi është jo funksional.

Ne si medium përshëndetim këtë veprim të komunës së Çair-it që ka marê parasysh kritikat tona,por kjo nuk do të thotë se ne nuk do të vazhdojmē së kritikuari për qëllim të ngritjes së mendimi kritik të qytetarëve dhe vazhdikisht do të raportojmë për mangësit apo lëshimet që i benë jo vetëm komuna por cdo institucion shtetror.