Unë i bëj thirrje publikisht kryetarit të Shkupit Petre Shilegov që të japë një deklaratë në lidhje me rindërtimin e rrugës kryesore në Shuto Orizare dhe të na dëshmojë se çfarë marrëveshje ata nënshkruan me kompaninë, nëse ata ranë dakord për një rikonstruksion të plotë apo kështu sikur ata e ndërtuan e që është në gjendje katastrofale, ne nuk mund të presim 10 vjet për rindërtim e rrugës ndërsa të prishet për 6 muaj, kjo është mjerimi dhe mosrespektimi i qytetarëve të kësaj komune, shpresojmë që do të marrim një përgjigje sa më shpejt që të jetë e mundur ose do të detyrohemi të marrim masa të tjera.