Reperi kosovar, Rebel a.k.a UniKKatil është lajmëruar pas më shumë se 19 javëve në llogarinë e tij në Instagram

UniKKatili, emri i vërtetë i të cilit është Viktor Palokaj kishte postuar për herë të fundit pas vdekjes së babait të tij.

E pas 19 javëve, Viktori ka paralajmëruar fansat e tij se ndoshta është koha dhe momenti që ai të publikon ndonjë këngë të re.

“Po mendoj ndoshta nuk ish kônë keq me publiku diçka gjatë këtij karantini”, ka shkruar nën fotografinë e tij Viktori të cilën e ka postuar në Instagram.