Kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu në një status në fejbuk, sjell pamje nga pastrimi i rrugëve në lagjet e Çairit sot, Serovë, Gazi Babë dhe Fushë Topanë.
Pastërti në nivel, vetëdije e ngritur dhe kujdes maksimal është formula e mirëqenies sot në kohën në të cilën çfare po e jetojmë!Andaj mos hudh mbeturina, qëndro i vemndshëm dhe bëj kujdes!!!-thotë Ganiu

✔rr.Serava
✔rr.Pance Nedellkovski
✔rr.Mesta
✔rr.Drimkoll
✔rr.Kosta Abrashevic
✔rr.Krimska
✔rr.Sollunska
✔rr.Pero Toshev
✔rr.Metodija Mitevski
✔rr.Bllagoja Paroviç
✔rr.August Cesarec
✔rr.Petar Icko