Sekretari Organizativ i Alternativës, Bekim Sali njëkohësisht edhe pronar i ordinancës stomatologjike në Shkup, Mollar, ka urdhëruar stafin e ordinancës të marrin pjesë sonte në protestën e organizuar nga koalicioni Aleanca dhe Alternativa.

Shkurutshqip, mëson se pacientëve u janë anuluar terminet për ditën e sotme dhe kjo nënkupton se pacientët janë të dorës së dytë e mbi ta qëndrojnë interesat partiake, duke e anashkaluar humanen (njerëzoren), shëndetin…