NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi” njofton se për shkak të defektit në rrjetin elektrik, ka ndërprerje të energjisë elektrike në stacionin pompues Shuto Orizarë, dhe për shkak të kësaj sonte pa ujë janë banorët në lagjen Shuto Orizarë.

Furnizimi me ujë është ndërprerë prej orës 19:00 dhe do të zgjasë deri në përfundimin e punëve, informojnë nga NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi”.