Kryetari i KV të Nerashtit Besnik Osmani: Falënderon Kryetrin e BDI-së Ali Ahmeti, Zv/Drejtorin e Agjensionit për mbështetje finaciare të bujqësisë dhe zhvillim rural Abdul Selam Selami dhe Kryetarin e Tearcës Isen Asanin për ndërtimin e rrugës në Nerasht , projekt me rëndësi të madhe për banorët e Nerashtit

Postimi i plotë në FB
Zhvillimi dhe prosperiteti mbanë vulën e liderit tonë
ALI AHMETI
Vepra dhe jo fjalë. U THA U BË.
Faleminderim i posaçëm nga banorët e F.Nerasht shkon deri tek zv.drejtori i agjensionit për përkrahje financiare dhe zhvillim rural

Z. Abdul-Selam Selami dhe kryetarit të komunës së Tearcës Z. Isen Asani. Inkurajojmë për vazhdimin e projekteve për këtë vendbanim dhe në të gjithë hapësirën shqiptare.