Zëdhënësi i OBRM-PDUKM-së, Naum Stoilkovski nëpërmjet një konference për shtyp para deponisë Drislla, tha se në Drislla tha se digjen jo vetëm mbeturinat e Shkupit, por të gjithë rajonit më gjerë, nga Tetova dhe Gostivari.

“Petre Shilegov dhe Zoran Zaev deklaronin se do ta zgjidhin problemin me Drisllën, për dy vite Shilegov është kryetar bashkie dhe problemi nuk është zgjidhur. Drislla vazhdon ta ndot Shkupin”, tha Stoikovski.

Ai shtoi se Zaev për tre vite nuk e ka zgjidhur problemin e Drisllës ndërsa shkupjanët vazhdojnë të thithin ajër të papastër.

“Për Zaev dhe Shilegov biznesi është para shëndetit të qytetarëve”, tha mes tjerash Stoikovski duke akuzuar se pushteti vendos përftimet e oligarkëve para shëndetit të qytetarëve