“Dora Eksploruesja” në Metro, personazhi ‘Gru’ nga “Despicable Me” në një dyqan ushqimesh, ose ‘Cruella de Vil’ rastësisht duke ecur nëpër rrugë…Ka disa njerëz që duken krejtësisht si personazhet tanë të preferuar nga filmat e animuar

Thjesht duhet të shohim rreth e rrotull më me vëmendje, dhe nëse është e mundur, të bëjmë një fotografi dhe ta ndajmë atë me botën.

Bright Side ka bërë së fundmi një përmbledhje me njerëzit e vërtetë që kanë ngjashmëri me personazhet imagjinarë

Ngjashmëria mes botës reale dhe asaj imagjinare ishte thjesht e pamohueshme. Mund të na falënderoni më vonë! (Pasi të keni qeshur kaq shumë).

1. Jack Frost nga “Rise of the Guardians”

2. Merida nga “Brave”

3. Mr. Burns nga “The Simpsons”

4. Princi Charming nga “Shrek”

5. Peter Griffin nga “Family Guy”

6. Jafar nga “Aladdin”

7. Shaggy dhe Scooby nga “Scooby Doo”

8. Roz nga “Monsters Inc.”

9. Alfredo Linguini nga “Ratatouille”

10. Dora Eksploruesja

11. Gru nga “Despicable Me”

12. Elsa dhe Anna nga “Frozen”

13. Eric Cartman nga “South Park”

14. Një nga tri zanat e filmit “Bukuroshja e Fjetur”

15. Glenn Quagmire nga “Family Guy”

16. Cruella de Vil nga “101 Dalmatians”

17. Ralph nga “The Simpsons”

18. Profesori nga “Futurama and Larry King”

19. Karakteri i Flinstone’s dhe Danny DeVito

20. Kristoff Bjorgman nga “Frozen”