Mund të duket sikur dje kur seria e njohur “That’s So Raven” dhe të tjerë ishin rreshtuar për ne dhe ne të gjithë ishim “awww” kur kemi parë aktorët fëmijë.

Ata me të vërtetë u bënë një pjesë e paharrueshme e fëmijërisë tonë.

Por, duke qenë se rritja është pjesë e jetës, disa nga këta aktorë kanë vazhduar më tej karrierën e tyre në Hollywood, ndërsa të tjerët thjesht zgjodhën një rrugë tjetër.

Kështu që, Bright Side përpiloi një listë me fotografi për t’ju treguar se si duken sot aktorët tuaj të preferuar kur ishin fëmijë, për t’ju bërë të kuptoni se koha me të vërtetë fluturon kur jeni duke u rritur.

1. Angus T. Jones

2. Cole Sprouse

3. Millie Bobby Brown

4. Mackenzie Foy

5. Talitha Eliana Bateman

6. Abigail Breslin

7. Nolan Gould

8. Raven-Symoné

9. Daniel Radcliffe

10. Kristen Stewart

11. Jack Dylan Grazer

12. Gaten Matarazzo

13. Noah Schnapps

14. Caleb McLaughlin

15. Finn Wolfhard

16. Timothée Chalamet

17. Jaden Smith

18. Selena Gomez

19. Dean-Charles Chapman

20. Haley Joel Osment