“Në kuadër të projektit i cili ka për qëllim promovimin e turizmit në Çarshinë e vejtër të Shkupit, përveç aktivitetve tjera që përfshinë projekti si sanimin e kalldërmës, konservimin, restaurimin e dyqaneve, si dhe promovimin digjital të trashëgimisë kulturore të çarshisë, si aktivitet tejet i rëndësishëm është edhe ndërrimi i vitrinave te 39 dyqaneve në çarshi. Të gjitha këto aktivietete paralelisht po realizohen me sukses dhe sipas planifikimit projektues.

Vlenë të theksohet se projekti është financuar nga BE menaxhuar nga Banka Botërore, Komuna e Çairit dhe Kabineti për çështje ekonomike pranë Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, dhe implementohet poshatu nga Komuna e Çairit.” – thotë Ganiu

Për më shumë ndiq linkun:

Ndërrohen vitrinat e dyqaneve në Çarshinë e Vjetër të ShkupitNë kuadër të projektit i cili ka për qëllim promovimin e…

Publiée par Visar Ganiu – Faqja zyrtare sur Samedi 16 mai 2020