Këngëtarja e vogël Anna, ka lansuar këngën “Nënë”, të cilën e ka kënduar me shumë dashuri për nënën

Kënga poashtu është shfaqur edhe me një videoklip, i cili është realizuar në mënyrë brilante nga Anna me një lojë të shkëlqyer baleti.

Kujtojmë që Anna, është një balerinë e suksesshme, është fotomodele dhe ka patur një mori shkrimesh nga mediet që e kanë cilësuar si fëmija më i i bukur në Kosovë.