Një furgon është përfshirë nga zjarri në këto momente në rrugën Shkup-Tetovë informon TetovaSot.Akoma nuk dihen shkaqet që sollën këtë dhe nëse ka të lënduar nga ky rast . TetovaSot do të sjellë më shumë detaje në vazhdim.