Pas furgonit të djeshëm të nisur për në Shqipëri, Këshilli i emergjencës i formuar nga ana e Komunës së Çairit i përbërë nga anëtarët e Këshillit të Komunës së Çairit Zahir Bekteshi, Fisnik Ramani dhe Ridvan Çajani, të punësuar në Komunën e Çairit, përfaqësues të Tifo Grupit “Shvercerat” dhe rinia e Çairit vazhduan me mbledhje e ndihmës humanitare dhe kompletuan furgonin e rradhës me ndihmë humanitare, të cilin tashmë e nisën për në rajonet e goditura nga tërmeti në Shqipëri!

Këtu nuk ndalemi, vazhdojmë fuqishëm në ndihmë të bashkëkombasve tanë!