Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) gjatë ditës së sotme duhet të publikoj çmimet e reja të derivateve të naftës, çmime të cilat do të vlejnë deri të hënën e ardhshme.

Mbetet të shihet nëse do të ketë rritje apo ulje të çmimeve. Ndryshe javën e kaluar Benzina Euro Super BS 95 u shtrenjtua për një denar ndërsa Euro Super BS 98 dhe Euro Dizeli u shtrenjtuan për gjysmë denari.