Vështirë qenka të shkruaj përkujtimin. Nuk e kisha menduar ndonjëherë se do të vijë dita të shkruaj një tekst në shenjë përkutimi për një mik shumë të nderuar. Vdekja e mori shumë shpejt, por jeta dhe vepra e tij mbetën të paharrueshme!

Dy vite pa njeriun e palodhshëm, kontribuesin dhe meritorin e shumë të mirave të përgjithshme për shoqërinë tonë.

Kujtimi qoftë i paharruar për jetën dhe veprën e Abdylhaqim Ademit!