Nga Hakim Suma

Nëse SDSM me besë fiton edhe 2 deputet më shumë e maksimum,
Atëherë pse BDI me PDSH-n dhe RDK-n mos të fiton edhe 3 deputet më shumë e minimum?!

Ps:
Nëse paska parti multietnike dhe shtetë me një shoqëri për të gjithë, atëherë pse mos të tejkalohen inatet / dallimet politike e të veprohet kombëtarisht.
Zati pa kombë nuk mund të ketë as shtet!

Albanus Albano lupissimus – Shqiptari për shqiptarin është fare ujk (ujk e shkuar ujkut).
#FaikKonica

#veqThash
#mosThoniTaniSeNukJuKamThanë

Nëse SDSM me besë fiton edhe 2 deputet më shumë e maksimum,Atëherë pse BDI me PDSH-n dhe RDK-n mos të fiton edhe 3…

Publiée par Hakim Suma sur Mercredi 26 février 2020