Në këtë sondazh morën pjesë numër rekord sa i përket sondazheve online që mundëson rrjeti social facebook.
Më shumë se 1 200 anëtarë të faqes ShkurtShqip në facebook u përgjigjën në pyetjen

🛑 Kush duhet të jetë kandidat për deputet në zonën 1 , nga rradhët e BDI-së ?
Në këtë sondazh zv.Drejtori-Abdul-Selam Selami garonte me drejtorin e Higjienes Komunale dr.Abdusamed Shabani

zv.Drejtori-Abdul-Selam Selami ishte me i klikuari dhe ka përkrahjen edhe në Karshiakë dhe Dërven, duke u bazuar në punën e tij aktive, projektet që ka mundësuar për infrastrukturë të zonave rurale por dhe ndihmën që ju ka ofruar bujqve.
Komunikimi i tij i përditshëm me qytetarêt në terren ka fituar simpatitë e këtyre zonave.