Përfundoi seanca qeveritare ku është sjellë vendim për vitin shkollor. Për këtë, në ora 15 është caktuar konferencë për media e ministrit të Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi dhe ministrit të Shëndetësisë, Venko Filipçe.