VMRO-DPMNE nuk duan ndryshime para zgjedhjeve parlamentare.

“Absolutisht jemi të hapur që të ulemi me të gjithë subjektet politike relevante, të bisedojmë dhe të gjejmë mënyrën se në cilin drejtim duhet të lëvizin këto ndryshime, por pas përfundimit të zgjedhjeve të 12 prillit. Tani në këtë moment mendojmë se është tërësisht jashtë të gjitha normave logjike dhe jashtë praktikave në botën e zhvilluar demokratike, ta bëjnë këtë.”,- u shpreh Igor Janushev nga VMRO-DPMNE.