Drejtori i NP ‘Parqe dhe gjelbërime’ Ardijan Muça përmes disa fotografive sjell pamje nga komuna e Çairit . Në postimin e tij Muça shkruan:Unë ky jam dhe sën ndryshoj me plas! Ja kështu sot e kemi Çairin, plot me lule rreth drunjëve ???.
Por, s’isha vetëm unë kështu ? e takova rastësisht haxhin e nderuar dhe më tha se është i flakt pas luleve ?. Kështu që edhe ai më ndihmoj që ta zbukurojm këtë rrethin edhe më shumë që gjithë së bashku ta shijojm këtë bukuri ?-thotë Muça. 

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D2624096424506745%26id%3D2138758573040535&width=500″ width=”500″ height=”874″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>