Moti do të jetë me diell dhe i ngrohtë me erë të dobët të ndryshueshëm. Në mëngjes nëpër disa vende temperatura në mëngjes do të jetë rreth zeros.

Temperatura e mëngjesit do të lëviz prej minus një deri në tre gradë, ndërsa ajo e ditës prej 13 deri në 21 gradë.

Në Shkup moti do të jetë me diell dhe më i ngrohtë me erë të ndryshueshme të dobët. Temperatura e mëngjesit do të arrijë deri në minus një, ndërsa ajo e ditës deri në 18 gradë.