Morena ka postuar një video të re ku shihet duke pasur probleme me gjithë çantat e firmës Louis Vuitton që tenton t’i vendosë brenda shtëpisë së saj.

Ajo shfaqet vazhdimisht vetëm në bikine, por Morena Taraku tashmë është pajisur me shumë rroba të reja të disa prej firmave më të njohura botërore.

Morena Taraku po qëndron në Paris, ku duket se ka kaluar ditën duke bërë blerje në dyqanet më luksoze të një prej qendrave mëtë njohura të modës në Evropë, shkruan Gazeta Express.

Morenën cilën asnjëherë nuk po e shohim në lokacion të njëjtë, por në media është shumë shpesh prezente, sidomos për shkak të jetës luksoze që bën dhe komentet e njerëzve se si ajo po arrin ta jetojë një jetë të tillë.