Oliver, ndërsa i njifni fotot e ndara me Boki 13, kaosi ndodh në Maqedoni.
Policët ulen me kriminelë dhe qytetet nuk rregullohen me ligj, por anarki, i tha Orce Gjorgjievski ministrit të brendshëm pas dy incidenteve që ndodhën ditët e kaluara, në të cilat deputetët e LSDM-së u vranë dhe u larguan nga buletini i policisë. .

– Deputeti i LSDM-së nga Kocani u përpoq të rrëmbejë vajzën e tij, dhe dje në Shkup ai hyri në një apartament të një ligjvënësi nga qeveria, i cili votoi për amnisti kolektive, ose lirimin e rreth 1.000 kriminelëve nga burgjet.

Më parë familjes së gruas së Zaevit, vëllai i së cilës është president i organizatës komunale, në Shtip u dogjën dy vetura. Ngjarjet ndodhin njëra pas tjetrës, dhe ju nuk keni kontroll mbi situatën. Ky është rezultat i koalicionit tuaj, në të cilin ju dhe Zaev jeni nga njëra anë, dhe kriminelët dhe grupet kriminale nga ana tjetër. Ky është rezultat i pandëshkueshmërisë së zëvendësministrave që shkelin biçiklistët dhe ligjvënësit që raportojnë dhunën në familje.

Kjo është kostoja e lirimit të mbi 1.000 kriminelëve nga burgjet e drejtuara nga shteti dhe policia nuk mund të bëjë asgjë, sepse ato kanë të bëjnë me epërsinë e qeverisë, kushdo mund të jetë viktimë. Ky është çmimi i lidhjeve tuaja me strukturat mafioze, tha Gjorgjievski nga IK i VMRO-DPMNE, duke shtuar se ndërsa fokusi i vetëm i Spasovskit është të merrte kolltukun e Zaevit, e gjithë Maqedonia po fundoset në krim.

– Ju dhe bashkëpunëtorët tuaj jeni të paaftë të kujdeseni për sigurinë e qytetarëve dhe shtetit. Do të kujtoheni si ministri i brendshëm më i dobët dhe më i paaftë, dhe nëse keni virtyt do tërhiqeni plotësisht nga politika. Pas 12 Prillit, Maqedonia do të jetë një shtet ku siguria do të jetë e lartë, dhe rendi publik dhe paqja e garantuar, tha Gjorgjievski.