Në vazhdën e aktiviteteve të shumta sot, bashkë me ekzekutivin, kryetarin dhe anëtarët e degës së Çairit, realizuam edhe një takim me miqtë tanë, anëtarët e Shoqatës së Afaristëve të Vizbegut.

Trajtuam tema që tangojnë këtë komunitet, folëm poashtu për problemet dhe përparësite që karakterizojnë punën e tyre. Si përfundim, ajo që u dakorduam për të ardhmen është që angazhimi i përbashkët për më të mirën garanton sukses, dhe suksesi sjellë mirëqenie padyshim.