BDI është parti me traditë, parti demokratike ku debatohet dhe në fund qëndrimet janë unanime, tha Izet Mexhiti deputet nga radhët e BDI-së.Ai arriti në Kuvend për të zgjedhur kryeparlamentarin

Aitha se Talat Xhaferi është kryetari më i suksesshëm në Parlament.

“Talat Xhaferi është njeri i duhur, është kryetari më i suksesshëm në Parlament republikan. Njeri që i ka thyer tabutë, që shqiptari jo që vetëm mund të jetë kryetar Parlamenti por mund të jetë edhe më i suksesshmi”, tha Izet Mexhiti, deputet në Kuvendin e RMV-së.