Të dashur bashkë-besimtarë,

Duke uruar që ditët tuaja të jenë plot reflektim, tryezat e gjithësecilit prej jush plot begati dhe sakrifica juaj e agjërimit sa më e lehtë, uroj për ju dhe familjet tuaja Muajin e Shenjtë të Ramazanit!

Le të na sjellë ditë më të mira dhe bekime ky muaj sakrifice siç ndodhë rëndom.

Urime dhe agjërim të lehtë” – thotë Mexhiti

Për më shumë ndiq linkun: